Ειδήσεις

Συνελήφθησαν άμεσα 2 ημεδαποί για κλοπή από αποθήκη, στην ευρύτερη περιοχή της Τιθορέας Φθιώτιδας


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας, συνελήφθησαν άμεσα στις 06-04-2021 το απόγευμα, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, για κλοπή από αποθήκη ευρύτερης περιοχής της Τιθορέας Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω παραβίασαν θύρες της αποθήκης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, όμως έγιναν αντιληπτοί και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων ηλεκτρικών εργαλείων, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Επιπλέον, στο προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν διάφορα είδη οικιακής χρήσης, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται ο τρόπος κτήσης τους.

Όπως επίσης διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς άνδρας που οδηγούσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούταν σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Προηγούμενο άρθρο Αρνητικά όλα τα δείγματα από τα drive thr drive through rapid test στο Μώλο
Επόμενο άρθρο Επιμελητήριο Φθιώτιδας & επιχειρήσεις συζήτησαν με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τα ζητήματα του αγροδιατροφικού τομέα