Ειδήσεις

Συνελήφθησαν άμεσα 2 ημεδαποί, για κλοπές και απόπειρα κλοπής επιχείρησης στη Λαμία


Μετά από άμεση κινητοποίηση περιπολούντων αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνελήφθησαν στις 21-05-2021 το βράδυ, δύο (2) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπές και απόπειρα κλοπής, από εγκαταστάσεις επιχείρησης, στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.
Ο εντοπισμός του οχήματος που επέβαιναν και η σύλληψή τους, είναι αποτέλεσμα άμεσων αναζητήσεων που διενεργήθηκαν μετά από ενημέρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, για απόπειρα κλοπής στην ανωτέρω επιχείρηση.
Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, οι συλληφθέντες ενέχονται, το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 18 έως πρωινές ώρες της 21-05-2021, στη διάπραξη δύο κλοπών από την συγκεκριμένη επιχείρηση.
Ειδικότερα, αφού παραβίασαν περίφραξη των εγκαταστάσεών της, αφαίρεσαν από πλαστικές δεξαμενές αποθήκευσης που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο αυτής, μπαταρίες οχημάτων, διάφορα καλώδια και ποσότητες μετάλλου (μολύβι).
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, κατασχέθηκε.
Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Προηγούμενο άρθρο Τα αποτελέσματα από τις δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες του ΕΟΔΥ της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021 στη Φθιώτιδα
Επόμενο άρθρο Δήμος Λοκρών: 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση