Ειδήσεις

Συνελήφθησαν άμεσα 2 ημεδαποί για κλοπές


Συνελήφθησαν, το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Λαμίας, μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, δύο (2) ημεδαποί για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (21-07-2020) το απόγευμα, ο ένας εκ των συλληφθέντων παραβίασε θύρα οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα κοσμήματα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Επίσης λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο δεύτερος ημεδαπός εισήλθε σε αύλιο χώρο σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε από ανασφάλιστα ψυγεία (20) συσκευασίες με παγωτό, πλην όμως έγινε αντιληπτός από περιοίκους και ακινητοποιήθηκε από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ από την κατοχή του δεύτερου συλληφθέντα κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, η προέλευση του οποίου διερευνάται.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Προηγούμενο άρθρο Δήμαρχος Μακρακώμης: 5 Δήμοι της Φθιώτιδας βαδίζουν μαζί
Επόμενο άρθρο Έναρξη αιτήσεων-εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαμιέων