Ειδήσεις

Συνελήφθη αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων


Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, -3- ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό, φυσίγγια, κινητά τηλέφωνα και -2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (11-07-2024) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ο ανωτέρω εντοπίστηκε και συνελήφθη, διότι στην κατοχή του, σε υπαίθρια περιοχή με πυκνή βλάστηση που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών (καβάτζα), σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -95,6- γραμμάρια κοκαΐνης, εντός γυάλινου δοχείου και αυτοσχέδιων νάιλον συσκευασιών,
  • -3- ζυγαριές ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των (555) ευρώ,
  • -8- κινητά τηλέφωνα,
  • -10- φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δράσης του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Προηγούμενο άρθρο Σε δημόσια διαβούλευση η διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια 700 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων και τρόλεϊ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθρο (ΓΣΕΕ): Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Πολιτισμού να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης