Ειδήσεις

Συνελήφθη 41χρονος μετά από κλοπή – διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στη Λαμία


Συνελήφθη στις 11-10-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, 41χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή, απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα χθες νωρίς το πρωί, ο 41χρονος διέρρηξε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ και διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας (8.000) ευρώ.
Αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν και συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα τον 41χρονο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω προϊόντα κλοπής, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.
Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι ο 41χρονος αποπειράθηκε νωρίτερα να διαρρήξει εμπορικό κατάστημα της περιοχής, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του, προκαλώντας φθορές στις κλειδαριές εισόδου αυτού.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.

Προηγούμενο άρθρο Ο Καραγκιόζης στη Στυλίδα!!!
Επόμενο άρθρο Κηδεύτηκαν τα μέλη της Ιερατικής οικογένειας που σκοτώθηκαν σε τροχαίο