Ειδήσεις

Σύνδεση ακινήτων του νοτιοδυτικού τμήματος Αταλάντης με το νέο αγωγό ύδρευσης


Η παρούσα ανακοίνωση – ειδοποίηση αφορά μόνο τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες ακίνητων με παροχή ύδρευσης στα σημεία της πόλης της Αταλάντης όπου προσφάτως έγινε αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από αμίαντο και μαντέμι.

Ο Δήμος Λοκρών αντικατέστησε 5 χιλιόμετρα του δικτύου ύδρευσης στο νοτιοδυτικό τμήμα της Αταλάντης εξασφαλίζοντας την καλή ποιότητα του πόσιμου νερού και καλύπτοντας την ανάγκη για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων ύδρευσης, ώστε να περιοριστούν οι βλάβες λόγω παλαιότητας των δικτύων.

Σύμφωνα με το άρθρο 6 του Κανονισμού Ύδρευσης του πρώην Δήμου Αταλάντης, ο οποίος ψηφίστηκε με την υπ’ αριθ. 16/228/2007 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ισχύει ως σήμερα, στις περιπτώσεις όπου απαιτείται μετατροπή της παροχής η δαπάνη σύνδεσης βαρύνει τον ιδιοκτήτη.

Συνεπώς καλούνται όλοι οι καταναλωτές, ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν ακίνητο με παροχή ύδρευσης στο τμήμα της Αταλάντης όπου έχει γίνει αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης να συνδέσουν τα ακίνητα τους με την αναμονή του νέου αγωγού, με υδραυλικό της επιλογής τους, το αργότερο μέχρι την 20/7/2021. Μετά από την ημερομηνία αυτή το παλαιό δίκτυο θα πάψει να λειτουργεί.

 

Δήμος Λοκρών

Υπηρεσία Ύδρευσης

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές στη Λαμία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο Παράταση της συγκέντρωσης δικαιολογητικών τεκμηρίωσης ιδιοκτησίας ακινήτων Μαλεσίνας