- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του

Στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας προέβη το Επιμελητήριο Φθιώτιδας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά στη Λαμία. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέξανδρος Διαμαντάρας, τόνισε ότι υπάρχουν στον τόπο μας παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις που διαθέτουν όραμα και πνεύμα καινοτομίας και θα μπορούσαν να προσφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής.

EPIMELITIRIO 2

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του νομού σημειώνοντας ότι το 2015 ήταν μια χρονιά με σύνθετα και δυσεπίλυτα προβλήματα για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου & μέλη της Διοίκησης, παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες σε επαγγελματίες που ξεχώρισαν στον κλάδο τους, επιχειρήσεις που έχουν στο ενεργητικό τους ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις και αποτελούν για τη Φθιώτιδα την ατμομηχανή για μια δυναμική ανάπτυξη.

EPIMELITIRIO 1

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας βράβευσε και τον Φαίδωνα Ανδρεαδάκη ο οποίος αρίστευσε στις Πανελλήνιες αποδεικνύοντας ότι οι νέοι τα καταφέρνουν καλύτερα από τους μεγάλους.

Επίσης, βραβεύθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας Γιάννης Λούκας για την μακροχρόνια συνδικαλιστική και επιμελητηριακή του δράση, ενώ απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και στην πρώτη αιρετή γυναίκα επιμελητηριακή σύμβουλο την Παναγιώτα Ζαλαώρα η οποία την περίοδο 1994-97 στήριξε και συνέβαλε με τις δικές της δυνάμεις στον επιμελητηριακό θεσμό.

EPIMELITIRIO

Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου, παραβρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού Αποστόλης Καραναστάσης, Θανάσης Μιχελής και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας

Θύμιος Καραΐσκος ,ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο πατέρας Νεόφυτος Ραφαηλίδης από τη Μητρόπολη ο οποίος ευλόγησε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, η πρώην βουλευτής Ελένη Μακρή Θεοδώρου και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Θανάσης Μακρυγιάννης.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση είναι: