Ειδήσεις

Το 41ο Ιερατικό Συνέδριο διοργανώνει η Μητρόπολη Φθιώτιδας


Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το 41ο Ιερατικό Συνέδριο των εφημεριών της Λαμίας, στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας:

Προς άπαντας τους Κληρικούς

της Καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

Φέρεται εις γνώσιν απάντων των κληρικών της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως , ότι την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ε.ε. θα πραγματοποιηθεί το 41ο Ιερατικό Συνέδριο των εφημερίων μας, εις το Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Ομιλητής εις το Συνέδριο θα είναι ο Πανεπιστημιακός  Ομότιμος καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Σκιαδαρέσης.

Το πρωί, θα τελεσθεί Ιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου εις τον Ιερόν Ναόν του Αγίου Γεωργίου Λαμίας. Η παρουσία σας στη Θεία Λειτουργία κρίνετε απαραίτητη. Πέρας προσελεύσεως η 8η πρωινή.

Μετά τη Θεία Λειτουργία το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο θα προσφέρει  πρωινό στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.

Στις 10:00, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας  θα ξεκινήσουν οι εργασίες του 41ου Ιερατικού Συνεδρίου κατά την διάρκεια του οποίου ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Σκιαδαρέσης θα αναπτύξει το θέμα: « Τύποι Ιερωσύνης και Εκκλησιαστικής ζωής στην Αποκάλυψη του Ιωάννου».

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί της εισηγήσεως και κατόπιν ο Σεβασμιώτατος θα δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για διάφορα Ποιμαντικά και Διοικητικά θέματα.

Η παρουσία πάντων είναι απαραίτητη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Για λιμενικά έργα, Δημοτολόγιο και παράταση συμβάσεων συζήτησε η ΠΕΔ
Επόμενο άρθρο Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Τσούκας