Ειδήσεις

Φορτωμένο με κλοπιμαία ήταν το αυτοκίνητο 2 ημεδαπών στη Λαμία


Συνελήφθησαν στις 28-04-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Λαμίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 58 και 29 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εντοπίστηκαν οι δύο συλληφθέντες να επιβαίνουν σε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 58χρονου, το οποίο ήταν έμφορτο με διάφορα προϊόντα κλοπών.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, από απογευματινές ώρες της 27-04 έως και μεταμεσονύχτιες ώρες της 28-04-2017, διέπραξαν από κοινού συνολικά (5) κλοπές & (1) απόπειρα κλοπής από οχήματα και περιφραγμένους χώρους καταστημάτων και οικιών, σε διάφορες περιοχές της Λαμίας.

Συγκεκριμένα από το όχημα των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ένα ράδιο CD αυτοκινήτου, καθώς και πληθώρα ανταλλακτικών και εργαλείων επισκευής αυτοκινήτων, όπως:

  • αμορτισέρ (4), ψυγεία και ψαλίδια αυτοκινήτων (11), δισκόπλακες (11),
  • ταμπούρια φρένων (5), πλατό σασμάν (4), δίσκοι αμπραγιάζ (3),
  • σιαγώνες (4), λεβιές ταχυτήτων, κλειδιά για μπουλόνια (4), ιμάντες (4),
  • σιδερογωνίες (8), γρύλος, μπαταρία αυτοκινήτου κ.λ.π.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπών, ενώ τα ανωτέρω κατασχεθέντα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Προηγούμενο άρθρο 48 συλλήψεις μετά από στοχευμένους ελέγχους της Αστυνομίας στη Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για την Εργατική Πρωτομαγιά