Ειδήσεις

Χρήστος Σταϊκούρας: Προέκυψε μειοδότης για το έργο των Κέντρων Υγείας Στυλίδας – Ιστιαίας


Ολοκληρώθηκε το στάδιο υποβολής προσφορών, στην ανοιχτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση, Εκσυγχρονισμός, Βελτίωση και Ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Στυλίδας και Ιστιαίας της 5ης ΥΠΕ», προϋπολογισμού 2.218.696,72 ευρώ.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τη Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ, με δικαιούχο την 5η ΥΠΕ.

Χθες, καταληκτική ημερομηνία προσφορών, πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική αποσφράγιση των υποφακέλων, από την οποία προέκυψε μειοδότης.

Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας, που λόγω παλαιότητας παρουσιάζονται φθορές, καθώς και η αντιμετώπιση των  ελλείψεων προσβασιμότητας.

Το έργο χρηματοδοτείται με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας συνεργάζεται στενά με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη και τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Γιάννη Αποστόλου, ώστε το έργο να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς, έχοντας ως ορίζοντα υλοποίησης τους 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Οι πολύτιμοι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, αξιοποιούνται για την αναβάθμιση των υποδομών παροχής υπηρεσιών δημόσιας υγείας και σε περιφερειακό επίπεδο.

Προηγούμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: Το Φράγμα Τσικνιά θα εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό στη Μυτιλήνη
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση στην Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα, EcoEmpower: Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας & ο Δήμος Δομοκού για τις Ενεργειακές Κοινότητες & την Πράσινη Μετάβαση