Ειδήσεις

Χρηματοδοτούνται δύο αίθουσες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου


Την αίτηση για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» της προσθήκης δύο αιθουσών εργαστηρίων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου ανακοίνωσε την Τετάρτη 10/01/18 ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Δημοτικής Ενότητας Γοργοποτάμου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο στο Μοσχοχώρι.Το έργο συνολικής δημόσιας δαπάνης 228.000 ευρώ, θα καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Γοργοποτάμου.

Σε δηλώσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, αναφέρθηκε ακόμα στο έργο επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης που εκτελεί η Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας στο Μοσχοχώρι, μήκους μεγαλύτερου των 1500 μέτρων και προϋπολογισμού 607.000 ευρώ, που έχει ενταχθεί στο εγκεκριμένο Τεχνικό Πρόγραμμα της Επιχείρησης για το 2018.

Υπενθυμίζεται, ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί το δίκτυο μεταφοράς λυμάτων από το Μοσχοχώρι προς τον κεντρικό αγωγό και στη συνέχεια στο Βιολογικό Καθαρισμό της Λαμίας και μέρους του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ενώ με μελλοντικές παρεμβάσεις η ΔΕΥΑΛ θα καλύψει όλες τις ανάγκες του Μοσχοχωρίου και του Κόμματος.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 44χρονος που είχε ληστέψει δύο φορές ηλικιωμένη στην Αρκίτσα
Επόμενο άρθρο Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στη Στερεά με 41 συλλήψεις