Ειδήσεις

Όχι στην απαξίωση του λιμανιού του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας


Πριν από τις εθνικές εκλογές με τις συνήθεις προεκλογικές φιέστες παραδόθηκαν τα έργα αναβάθμισης του Λιμένα του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας με την παρουσία του κ. Μητσοτάκη, του κ. Σταϊκούρα και του κ. Φάνη Σπανού. Οι διαφημιζόμενες προοπτικές και οι υποσχέσεις για την αξιοποίηση διατρανώθηκαν στα λόγια.

Το Λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου παραδοσιακά συνέδεε με τις Βόρειες Σποράδες. Σήμερα, τα δρομολόγια έχουν διακοπεί και δεν φαίνεται στο προσκήνιο άμεση επαναφορά τους ενώ βρισκόμαστε μέσα στην θερινή τουριστική περίοδο.

Η Κυβέρνηση οφείλει να ξαναδώσει ζωή στο Λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και η Περιφερειακή Αρχή οφείλει να ασκήσει τις πιέσεις και παρεμβάσεις για να ξαναδοθεί ζωή στο Λιμάνι και στην οικονομική ζωή της κωμόπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η παράταξή μας ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΣΤΕΡΕΑενώνει την φωνή της με την φωνή των φορέων του Αγίου Κωνσταντίνου και της Φθιώτιδας και διεκδικεί την άμεση έναρξη των δρομολογίων από το Λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η Ευθύνη της Κυβέρνησης αλλά και της Περιφερειακής Αρχής είναι τεράστια. Στις κομματικές φιέστες είναι πρώτοι, στην αξιοποίηση των υποδομών όπως το Λιμάνι εν προκειμένω είναι ουραγοί και θεατές.

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας
Επόμενο άρθρο Έκπτωση 25% από τα ΚΤΕΛ σε ψηφοφόρους, δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους για διανομαρχιακές μετακινήσεις στις Ευρωεκλογές