Ειδήσεις

1 θετικό στον covid-19 σε 221 δειγματοληψίες το αποτέλεσμα των rapid tests στο Μαρτίνο


Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης Covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προχώρησε σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου στη διενέργεια rapid test Covid-19 με τη μέθοδο drive through testing στο Μαρτίνο.

Οι δημότες ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στη δειγματοληψία. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 221 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 από τους οποίους προέκυψε 1 θετικό δείγμα.

Ο Δήμαρχος Λοκρών ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στη διαδικασία δειγματοληψίας, καθώς και το κινητό κλιμάκιο του Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη σημερινή δειγματοληψία. Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τη σταθεροποίηση της διασποράς του ιού στο Δήμο Λοκρών και μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε πως με την αυστηρή τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί μπορούμε το επόμενο χρονικό διάστημα να καταφέρουμε με την κοινή προσπάθεια όλων μας να αποκατασταθεί η υφιστάμενη επιδημιολογική εικόνα στο Δήμο Λοκρών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στη διενέργεια rapid test Covid-19 και χωρίς ραντεβού για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών ως εξής:

  • Αταλάντη

Στον περιφερειακό δρόμο Αταλάντης με τη μέθοδο drive through testing

         Ώρες: 09:30 έως 13:30

  • Έξαρχος

Στην κεντρική πλατεία για πεζούς

           Ώρες: 10:00 έως 13:00

Προηγούμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: 2 νέες γραμμές Εμβολιασμού στο Κ.Υ. Αταλάντης, ξεκινάει ως εμβολιαστικό Κέντρο και το Κ.Υ. Αμφίκλειας
Επόμενο άρθρο «Παλιγγενεσία – Η Επανάσταση στη Ρούμελη το 1821» το κεντρικό επετειακό δρώμενο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821