Ειδήσεις

14o – 20o Σύλλογοι Γονέων – Θέλω να προσφέρω αίμα για την Φλόγα!


Οι σύλλογοι Γονέων του 14ου-20ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 και την αφιερώνουμε εξ ολοκλήρου στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες (Φλόγα)

Αγαπητοί Γονείς 

Τα παιδιά που νοσηλεύονται στα Ογκολογικά Τμήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων, παρουσιάζουν μεγάλες ανάγκες σε αίμα, αιμοπετάλια και παράγωγα. Η επάρκεια σε αίμα των Τμημάτων Αιμοδοσίας και η άμεση ανταπόκριση των καταγεγραμμένων αιμοδοτών σε έκκληση έκτακτης ανάγκης, μπορεί να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή της θεραπείας τους.

Οι Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων  από κοινού με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας διοργανώνουμε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 έως  13.00 ομαδική αιμοδοσία στο χώρου του σχολείου μας. Την αιμοδοσία αυτή, την αφιερώνουμε εξολοκλήρου στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες, Φλόγα. Για το λόγο αυτό αποζητούμε τη στήριξη από όλους εσάς τους γονείς,  που είστε σε θέση να προσφέρετε “λίγο από τον χρόνο σας”.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, του οποίου το επιστημονικό προσωπικό διασφαλίζει την τήρηση όλων των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων 14ου – 20ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας.

Σας περιμένουμε εκεί!

 

Προηγούμενο άρθρο Συντονιστικό Δράσης Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ν. Φθιώτιδας για την απεργία της 8 Δεκέμβρη
Επόμενο άρθρο Τα παιδιά «ζωγραφίζουν» για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών