Ειδήσεις

«15η Γιορτή Ρυζιού 2017» στην Ανθήλη


Ο Δήμος Λαμιέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης σας προσκαλούν στη «15η Γιορτή Ρυζιού 2017» που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017στην Τοπική Κοινότητα Ανθήλης.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουντην Παρασκευή1 Σεπτεμβρίουκαι ώρα 22:30 με Δημοτική Βραδιά που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ανθήλης. Συμμετέχουν: Φ. Πυργάκη, Θ. Βαρσαμάς, Γ. Τσαπρούνης, Π. Πετεινός και ο Π. Κοτρώτσος στο κλαρίνο. Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα τιμήσει τη ΦιλιώΠυργάκη για τη πολύχρονη προσφορά της στο δημοτικό τραγούδι.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του WalterPackard και βραδιά παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων:

  • Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης,
  • Χορευτικός Όμιλος Αλμυρού,
  • Πολιτιστικός Σύλλογος «Καλλίχορος»,
  • Λαογραφικός Σύλλογος Τρικάλων «Οι Θεριστάδες».

Η «15η Γιορτή Ρυζιού 2017» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους που θα πραγματοποιηθούν στις 6:00 το απόγευμα στο γήπεδο και στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης.

Προηγούμενο άρθρο Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις με συλλήψεις 38 ατόμων
Επόμενο άρθρο «Γιορτή Ελιάς 2017» στις Μεξιάτες