21 άτομα θετικά στον covid-19 σε 541 δείγματα στο Δήμο Λοκρών


Tags |

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 από κινητά κλιμάκια ελέγχου του Ε.Ο.Δ.Υ. Φθιώτιδας δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) στις Λιβανάτες, στο Μαρτίνο και στο Δημαρχείο Αταλάντης για τους εργαζομένους.

Οι δημότες για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. 541 κάτοικοι του Δήμου Λοκρών έκαναν rapid test εκ των οποίων τα 21 ήταν θετικά και στην πλειοψηφία τους προέρχονται από κατοίκους της Κοινότητας Μαλεσίνας.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στις τρεις (3) διαδικασίες δειγματοληψίας και τις κινητές ομάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Φθιώτιδας για τις δράσεις που έγιναν στο Δήμο Λοκρών σήμερα.

Επιπλέον για λόγους διασφάλισης των εργαζομένων του Δήμου έγινε απολύμανση του Δημαρχείου στην Αταλάντη, μετά την ύπαρξη θετικών κρουσμάτων σε αυτό.

Καλούμε όλους πολίτες να τηρούν με ακόμη μεγαλύτερη επιμέλεια τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής για προφύλαξη και αποφυγή διάδοσης του Covid-19,