26 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Στερεά Ελλάδα


Tags |

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, είκοσι έξι (26) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερα (4) άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

  • (3) ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λιβαδειάς & Θηβών, καθώς και
  • (1) αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα και στην Αιδηψό Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της υπεξαίρεσης αντίστοιχα.

Έντεκα (11) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

  • (3) ημεδαποί και (1) αλλοδαπός σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς των Α’, Β’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,
  • (2) ημεδαποί και (1) αλλοδαπός σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης & της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,
  • (2) ημεδαποί σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Υπάτης & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας,
  • (1) ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας και
  • (1) ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίου Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου.

Έξι (6) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Αστυνομικού Σταθμού Ψαχνών, δύο σε περιοχές της Βοιωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών & του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου αντίστοιχα, καθώς και ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Ένας (1) αλλοδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.