Ειδήσεις

3η ομιλία για τις «Αγιασμένες μορφές της εποχής μας»


Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος των εκδηλώσεων – ομιλιών με γενικό τίτλο «ΑΓΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ», το οποίο κατήρτισε η Ιερά Μητρόπολίς μας για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, την Τετάρτη 1 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα,  στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας θα λάβει χώρα η 3η ομιλία.

Ομιλητής θα είναι ο  Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρσένιος Κατερέλος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Δίβρης, με θέμα « Ο νέος άγιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης».

Ο Σύγχρονος οικουμενικός  όσιος γέροντας Παΐσιος είναι μια αγιασμένη ακτινοβολούσα πνευματική  μορφή της εποχής μας και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Οι θαυμαστές  διηγήσεις του  καθηγουμένου πατρός Αρσενίου θα αποτελέσουν για όλους τους ακροατές πηγή μεγάλης ψυχικής ωφέλειας, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Καλούνται οι φιλακόλουθοι και φιλάγιοι να συμμετάσχουν στην ως άνω εκδήλωση αποδίδοντας τιμή και σεβασμό στον νέο οικουμενικό Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, αποκομίζοντες ενίσχυση για τον αγώνα της σωτηρίας τους.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Αποκριάτικη χοροεσπερίδα και άναμμα φωτιάς στο Δίβρι
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα τηλεϊατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών