Ειδήσεις

4o Stylida Race- Ευχαριστήρια Επιστολή


H επιτυχής διοργάνωση του 4ου Stylida Race  που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο  6 Ιουλίου, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για το μέλλον του τόπου μας. Η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο « Τα Φάλαρα»  και τον Δήμο μας, εργάστηκαν δημιουργικά και με δεξιότητα σε ένα μοτίβο οργάνωσης και προσέλκυσης  που είχε ως αποτέλεσμα την άρτια υποδομή και τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα που εργάστηκε αδιάκοπα για την οργάνωση της εκδήλωσης, τους συλλόγους του Δήμου μας που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αλλά και όλους εσάς που μας υποστηρίξατε και μας τιμήσατε με την παρουσία σας αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Να ευχαριστήσω το κέντρο Υγείας Στυλίδας, το Ε.Κ.Α.Β., το Αστυνομικό τμήμα και το Λιμεναρχείο Στυλίδας για την ιδιαίτερη συμβολή τους καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Να σταθώ, με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό στην τιμητική παρουσία της Ολυμπιονίκη μας, Νίκης Μπακογιάννη, την εκπρόσωπο της έννοιας της ευγενούς άμιλλας, του Ολυμπισμού γενικότερα, αλλά και πολύτιμο κομμάτι της ιστορίας του Παγκόσμιου αθλητισμού, και να της απευθύνω τις θερμές ευχαριστίες τόσο των διοργανωτών όσο και εμού προσωπικά.

« Αγαπητή Νίκη Μπακογιάννη  η συμμετοχή σου στην αθλητική εκδήλωση του  4ου Stylida Race αποτελεί τιμή για τον Δήμο Στυλίδας και πρότυπο ιδανικών για όλους μας. Ευχαριστούμε Θερμά!!!»

Να ευχαριστήσω δημόσια για πολλοστή φορά όλους εσάς, τους γενναιόδωρους χορηγούς μας για την πολύτιμη συνεισφορά σας, και να σας τονίσω ότι σας νιώθουμε πραγματικά κοντά μας και συνοδοιπόρους στο όραμα μας να φτάσουμε τον Δήμο Στυλίδας πολύ ψηλά. Τέλος, θέλω να γνωρίζετε όλοι οι χορηγοί μας, ότι κάθε προσφορά σας έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας και δίνει σε εμάς την δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο στην υλοποίηση του έργου μας. Χαιρόμαστε ως νέα Δημοτική αρχή, που νιώθουμε την ασφάλεια της θερμής υποστήριξης σας σε κάθε μας βήμα . Το ενδιαφέρον και η ευγένεια που επιδεικνύετε απέναντι στα αιτήματα του δήμου μας είναι πραγματικά αξιέπαινα. Η διαρκής και σταθερή αρωγή σας μας επιτρέπει να ευελπιστούμε για το κοινό καλό του τόπου μας.

Ως Δήμαρχος Στυλίδας αλλά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, και θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ώστε να φανούμε αντάξιοι των κοινών μας προσδοκιών.

Ευχαριστούμε !!!

 

Προηγούμενο άρθρο 24 συλλήψεις στις τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις χθες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και είναι σε βάρος τους