Ειδήσεις

6 θετικά στον covid-19 σε 310 rapid test που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στη Λάρυμνα


Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 από την κινητή ομάδα διαχείρισης Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συστάθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στην αρχή του παραλιακού δρόμου της Λάρυμνας (περιοχή Κάστρου), υπό την επίβλεψη του επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης Covid 19, γιατρού δημόσιας υγείας Α. Φωτόπουλου.

Οι δημότες για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. 310 κάτοικοι της Λάρυμνας έκαναν rapid test εκ των οποίων τα 6 ήταν θετικά.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στη διαδικασία και την κινητή ομάδα διαχείρισης Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  για τη δράση που έγινε στη Λάρυμνα.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και γι’ αυτό πρέπει όλοι να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του Covid-19.

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη Δημάρχου Μακρακώμης στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιο Πέτσα
Επόμενο άρθρο Ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επισκέφθηκε τον Φθιώτιδος Συμεών