Ειδήσεις

2ο Πανελλήνιο Βραβείο σε Διαγωνισμό Έκφρασης και Δημιουργίας για το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας


Οι επιτυχίες για το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης», συνεχίζονται, καθώς μαθήτρια του Σχολείου μας, βραβεύτηκε στον ΠανελλήνιοΜαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης και Δημιουργίας με θέμα:«Πώς βλέπω την Εκκλησία; Πώς θέλω την Εκκλησία; Η ορθόδοξη Εκκλησία μέσα από τα μάτια των παιδιών».

Στον εν λόγω Διαγωνισμό, τον οποίο προκήρυξε το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς,η μαθήτρια της Β΄Λυκείου, Μαρία Σαρρή, απέσπασε το 2οΒραβείο Πανελλαδικά, έχοντας πάντα δίπλα της την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του Σχολείου μας, κ. Παρασκευή Κορμάζου, η στήριξη της οποίας υπήρξε καθοριστικής σημασίας παράγοντας για την επιτυχία. Αξίζει να αναφερθεί, επίσης, ότι το βραβείο συνοδεύεται και από μια δωροεπιταγή ύψους 200 ευρώ για αγορά βιβλίων.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στη βραβευθείσα μαθήτρια αλλά και στην επιβλέπουσα εκπαιδευτικό, την αφανή ηρωίδα που «πίσω από τις κάμερες» δίνει πάντα τις σωστές κατευθύνσεις στους μαθητές της, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει.

Ευχόμαστε,τέλος σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες  μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και κραταιών προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, καθώς και μεσιτείαις του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου,  να ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε η βραβευθείσα συμμαθήτριά τους και να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!

Προηγούμενο άρθρο Χάρτης πρόβλεψης πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (Κατηγορία 4) για την Τετάρτη 12/6/2024 σε περιοχές αρμοδιότητας των Δασαρχείων της ΠΕ Φθιώτιδας
Επόμενο άρθρο Χαιρετισμός Δημάρχου Λοκρών κ. Αθανάσιου Ζεκεντέ στα εγκαίνια του αιολικού πάρκου της EDP Renewables στη θέση Ερημιά Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών