Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Στυλίδας προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων


Αγαπητοί μαθητές, Τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Με την ανακοίνωση των  βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το έτος 2024, ολοκληρώθηκε  μια σημαντική διαδικασία για όλους εσάς που διεκδικήσατε  το όνειρό σας, την είσοδο σας,  στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Είναι μια ιδιαίτερα τιμητική  στιγμή της  ζωή σας, γεμάτη νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σας απέδωσαν καρπούς, και τώρα ανοίγεται μπροστά σας ένας νέος κόσμος γνώσης και ανάπτυξης. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τα ενδιαφέροντά σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να δημιουργήσετε τις βάσεις για το μέλλον, το δικό σας αλλά και του τόπου μας. Να θυμάστε ότι κάθε βήμα σε αυτό το ταξίδι είναι σημαντικό, και οι εμπειρίες που θα αποκτήσετε θα σας συνοδεύουν σε όλη σας τη ζωή. Εύχομαι να έχετε ακαδημαϊκή επιτυχία, αλλά και να απολαύσετε την εμπειρία αυτή στο έπακρο, να κάνετε φίλους, να ανακαλύψετε νέες προοπτικές και να αναπτύξετε τη προσωπικότητά σας. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας & καλή αρχή σε αυτή τη νέα και συναρπαστική περιπέτεια! Τα καλύτερα σας περιμένουν!

Αγαπητοί γονείς, ένα μεγάλο μπράβο και τα θερμά μου συγχαρητήρια που σταθήκατε και μοιραστήκατε τις αγωνίες και τους κόπους των παιδιών σας. Η αφοσίωση και η στήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτού του σημαντικού ταξιδιού σας δικαιώνει απόλυτα. Είναι μια στιγμή που σας ανήκει και αξίζει να την χαρείτε. Συνεχίστε να στηρίζετε και να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας , γιατί όλοι γνωρίζουμε πως με τη βοήθεια και την αγάπη σας, θα καταφέρουν να επιτύχουν όλους τους στόχους τους. Συγχαρητήρια, λοιπόν, για την επιτυχία των παιδιών σας και για όλα όσα έχετε προσφέρει και θα προσφέρετε στην πορεία τους!

Ένα ξεχωριστό, μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, τους καθηγητές μας που μεταλαμπαδεύουν γνώση και παιδεία, ακούραστοι στυλοβάτες της κοινωνίας μας. Με ρόλο που δεν περιορίζεται μόνο στη διδασκαλία γνώσεων και δεξιοτήτων, αλλά επεκτείνεται και στην ευρύτερη υποστήριξη και καθοδήγηση των μαθητών. Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά σας!

Τέλος, θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους μαθητές  που δεν καταφέρατε να περάσετε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αυτή τη φορά. Είναι σημαντικό να θυμόσαστε ότι αυτό δεν καθορίζει την αξία σας ή τις μελλοντικές σας δυνατότητες. Κάθε εμπόδιο μπορεί να γίνει μια ευκαιρία για αναστοχασμό και δημιουργία. Σκεφτείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία! Υπάρχουν πολλές διαδρομές και επιλογές που περιμένουν να τις εξερευνήσετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε επαγγελματική εκπαίδευση, να δουλέψετε και να αποκτήσετε εμπειρίες ή ακόμα και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ξαναδοκιμάσετε στο μέλλον. Όποια και αν είναι η επιλογή σας,  εύχομαι καλή δύναμη και καλή τύχη στα επόμενα βήματα της ζωής σας. Η πορεία σας μόλις άρχισε!

Με εκτίμηση και θερμές ευχές για το μέλλον,

Γιάννης Αποστόλου

Δήμαρχος Στυλίδας

Προηγούμενο άρθρο 26 συλλήψεις στις τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις χθες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις σε αυτή την κατηγορία