Ειδήσεις

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά τρεις (3) κλοπές και (2) απόπειρες κλοπής στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας


Για τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις ταυτοποιήθηκαν  τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, συνολικά τρεις (3) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπής στην περιοχή της Εύβοιας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας τριών ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω ενέχονται στη διάπραξη (5) περιπτώσεων κλοπών-απόπειρας κλοπών από οικίες και αποθήκη κατά το χρονικό διάστημα από την 05-01 έως και την 21-2-2024 σε περιοχές της Νέας Αρτάκης, του Βασιλικού και της Χαλκίδας Ευβοίας στις οποίες οι δράστες προέβησαν με διαφορετική σύνθεση.

Η λεία που αποκόμισαν, από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους, περιλαμβάνει χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια χειρός, διάφορα εργαλεία και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (6.500) ευρώ.

Γίνεται μνεία ότι, οι ανωτέρω κατά την τέλεση των αδικημάτων χρησιμοποιούσαν και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης των παράνομων πράξεών τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Προηγούμενο άρθρο Υποτροφίες Σπουδών για φοίτηση από τους φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Mediterranean College για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025
Επόμενο άρθρο Κώστας Φούντας: Προσέχουμε για να έχουμε...