Ειδήσεις

Hμερίδα ενημέρωσης των γεωργών και κτηνοτρόφων από εκπροσώπους του ΕΛΓΑ στο Δομοκό


Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Δομοκού ημερίδα ενημέρωσης των γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής από  εκπροσώπους του ΕΛ.Γ.Α., με σκοπό την ενημέρωση όλων όσων εμπλέκονται με τον θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων σχετικά με την αγροτική δραστηριότητα.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να  ενημερωθούν σχετικά με την  ασφάλιση του φυτικού και του ζωικού κεφαλαίου από τον ΕΛ.Γ.Α. καθώς και για άλλα θέματα που άπτονται της διαδικασίας της ασφάλισης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε, επίσης, παρουσίαση της εφαρμογής του διαδικτυακού συστήματος διαχείρισης ασφαλιστικής διαδικασίας του ΕΛ.Γ.Α.

Στη συνέχεια  ακολούθησε συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα που τους απασχολούν, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα όλο το φάσμα της διαδικασίας ασφάλισης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Κουρεμπές Θεοφάνης και ο Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κύριος Ζαννιάς Αθανάσιος συνοδευόμενοι από στελέχη του Οργανισμού, ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας Δημήτρης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και πλήθος κτηνοτρόφων και αγροτών του δήμου.

elga-2

elga

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Διημερίδα με θέμα: Ένα βουνό 4 εποχές στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας