Ειδήσεις

O Δήμος Στυλίδας για τη συνεδρίαση του Δ.Σ.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν σε αυτή τη πρωτόγνωρη διαδικασία του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Οι ειδικές συνθήκες και η εφαρμογή των εγκυκλίων μας υποχρέωσαν να γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω τηλεφώνου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την παρουσία των πολιτών.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε ομαλά με την άψογη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την επιλογή μόνο των απαραίτητων θεμάτων, των υπηρεσιακών παραγόντων που ετοίμασαν έγκαιρα όλες τις εισηγήσεις, της γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου για την άψογη τήρηση της διαδικασίας, των επικεφαλής των παρατάξεων που με πνεύμα συνεννόησης απάντησαν  θετικά στη διεξαγωγή της συνεδρίασης με αυτή τη διαδικασία, και όλων των δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν.

Προς ενημέρωση των πολιτών πρέπει να αναφέρω ότι συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης από τα οποία οκτώ ομόφωνα, και δύο κατά πλειοψηφία. Δεν υπήρξε κανένα θέμα εκτός ημερησίας διάταξης και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις-απαντήσεις από τη Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες  στους Δημοτικούς Συμβούλους που το ζήτησαν για επιμέρους θέματα.

Τέλος, ως Πρόεδρος δεσμεύομαι ότι στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει με τη κανονική διαδικασία, στο πλαίσιο των ερωτήσεων μπορούν να επανέλθουν κάποια θέματα προς συζήτηση για δια ζώσης διευκρινήσεις εφόσον κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος το κρίνει απαραίτητο.         

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

   ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΔΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου Λαμίας