Ειδήσεις

Workshop «Απογείωσε την Προστιθέμενη Αξία του προϊόντος σου, στόχευσε στην παγκόσμια αγορά!»


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, θα διοργανώσει δωρεάν workshop με τίτλο: «Απογείωσε την Προστιθέμενη Αξία του προϊόντος σου, στόχευσε στην παγκόσμια αγορά!»

Περιγραφή

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών. Οι ελληνικές επιχειρήσεις στοχεύουν στην αύξηση της παρουσίας τους στην παγκόσμια αγορά. Πώς θα γίνει, όμως, αυτό αν δεν δημιουργήσει πρώτα η ίδια η επιχείρηση προστιθέμενη αξία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της; Και με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να δημιουργήσει υψηλή Προστιθέμενη Αξία; Ποιες είναι οι τεχνικές και οι στρατηγικές;

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αναλύεται πολύ απλά και εύληπτα ο τρόπος δημιουργίας Προστιθέμενης Αξίας (valueaddedbranding) με στόχο τη δημιουργία ισχυρών προϊόντων για την παγκόσμια αγορά. Κεντρικό θέμα του workshop: ο τρόπος να προσθέσεις υψηλή Προστιθέμενη Αξία στην ιδέα ή το προϊόν σου και να φτιάξεις ένα ισχυρό brand με στόχο την παγκόσμια αγορά. Επιπρόσθετα, το workshop αυτό θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την γνώση και την εμπειρία να διαχωρίζουν τον όρο packaging από τον όρο branding (στην Ελλάδα οι όροι αυτοί χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό από πολλούς “ειδικούς” και έχουν κακοπάθει).

 

 Υπεύθυνος εισηγητής

Εισηγητής στο workshop θα είναι ο κος Γιώργος Κολλιόπουλος, ο entrepreneur που δημιούργησε το λ /lambda/, το πρώτο πολυτελές ελαιόλαδο στον κόσμο (με παρουσία στα φημισμένα Harrods και Fortnum&Mason) και ιδρυτής της Speiron, της πρώτης LuxuryFood εταιρίας στην Ελλάδα. Ο εισηγητής είναι, επιπλέον, καταξιωμένος ομιλητής, businessmentor και συγγραφέας για το LuxuryBranding.

Το workshop θα είναι διάρκειας 6 ωρών και θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή 28 Απριλίου (17:30 – 20:30) & το Σάββατο 29 Απριλίου (10:00 – 13:00) στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία).

Για πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα, την αίτηση συμμετοχής, και περαιτέρω λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τον κο Χριστόφορο Παπαβασιλείου (τηλ. 2231022112,κιν. 6972927017, φαξ. 2231030985, e-mail:papavasiliou@fthiotidoscc.gr, cpap1808@yahoo.gr)

 

Δείτε εδώ ένα promovideo της εκδήλωσης:

https://www.youtube.com/watch?v=p5q0dyIYk84

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα με θέμα: «Κτηνοτροφικά φυτά και βιώσιμη γεωργία»
Επόμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες στο απόλυτο αδιέξοδο»