Ειδήσεις

Περιφέρεια Στερεάς: Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων στην Έκθεση «FOOD & LIFE 2024» στο Μόναχο


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την πρόθεση να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών  «FOOD&LIFE 2024», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο MesseMünchen του Μονάχου, το διάστημα 27 Νοεμβρίου- 1 Δεκεμβρίου 2024 για την προβολή των προϊόντων αγροδιατροφικού τομέα στο εξωτερικό και ειδικότερα στη γερμανική αγορά.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Β2Cτροφίμων και ποτών της Βαυαρίας και της Νότιας Ευρώπης με απευθείας πώληση στον καταναλωτή. Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας που θα συμμετάσχουν να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με σκοπό την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές του εξωτερικού.

Η Περιφέρεια έχοντας συμμετάσχει με επιτυχία και στο παρελθόν κατά τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2022, και επιθυμώντας να διεισδύσει στην αγορά τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας θα συμμετάσχει και αυτή τη χρονιά θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας να αναδείξουν τα υψηλής ποιότητας παραγόμενα προϊόντα τους.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι η έδρα της επιχείρησης να είναι εντός της Περιφέρειας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θέλοντας να ενισχύσει τη διεθνή παρουσία και προβολή των εξαιρετικών προϊόντων της Στερεοελλαδίτικης γης θα καλύψει το κόστος συμμετοχής κατά 90%. Το κόστος για κάθε εκθέτη θα είναι το εφάπαξ ποσό των 400 (πλέον Φ.Π.Α.).

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 400 (πλέον Φ.Π.Α.).

Η συμμετοχή των εκθετών στο περίπτερο  της Περιφέρειας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των εκπροσώπων βαρύνουν τον εκθέτη καθώς και το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι τηΔευτέρα7Οκτωβρίου 2024 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στον σύνδεσμο: https://forms.gle/FExMKDKv1qjD4J688

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας

Τηλ.: 22213-53935 | Email: gkani.p@pste.gov.gr

 Συνημμένο Αρχείο: Παροχές Περιπτέρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Προηγούμενο άρθρο Λύση για την αποζημίωση συκοπαραγωγών της βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα “Daniel” και “Elias”
Επόμενο άρθρο Γ.Κοτρωνιάς: Συμπεράσματα από την Ψήφιση του Νομοσχεδίου για το Κτηματολόγιο