Ειδήσεις

ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς: Ενημέρωση για κτηματολόγιο – Διαδικασία Δημοσιοποίησης Εκθέσεων


Όσοι ιδιοκτήτες υπέβαλαν αίτηση διόρθωσης των κτηματολογικών στοιχείων που υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάρτησης για τα ακίνητα της Π.Ε. Ευρυτανίας & Φθιώτιδας (πλην του παλαιού Καποδιστριακού Δήμου Λαμιέων), πρέπει μέχρι τις 24/09/2024 να εισέλθουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κτηματολογίου (είσοδος με κωδικούς taxisnet) και να ενημερωθούν αν γίνεται δεκτή ή απορρίπτεται η αντίστοιχη αίτηση.

Αφού λάβουν γνώση του περιεχομένου της Έκθεσης που έχει συνταχθεί & αναρτηθεί από το Γραφείο Κτηματογράφησης και αφορά το ακίνητό τους, μπορούν να προβούν στις αντίστοιχες ενέργειες. Συστήνουμε να απευθυνθούν άμεσα στους επαγγελματίες (μηχανικοί, δικηγόροι) που είχαν αναλάβει τις υποθέσεις τους. Είναι μία τελευταία ευκαιρία να διορθωθούν ανακρίβειες στις ιδιοκτησίες για τις οποίες έχει υποβληθεί αίτηση, με διαδικασίες απλές χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κόστος. Οποιαδήποτε διόρθωση μελλοντικά θα ακολουθεί τις διαδικασίες Λειτουργούντος Κτηματολογίου οι οποίες είναι πολύπλοκες και χρονοβόρες.

Επισημαίνεται ότι μόνο οι Αιτήσεις Διόρθωσης για τις οποίες υποβλήθηκαν αντίθετες απόψεις επί του περιεχομένου της Έκθεσης θα εξεταστούν από τις Επιτροπές Εξέτασης Υποθέσεων Κτηματογράφησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέλθουν στην αντίστοιχη διεύθυνση https://www.ktimatologio.net/.

ΛΑΜΙΑ, 11/09/2024

Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

Τ.Ε.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Σχολικό βοήθημα 120 €μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»
Επόμενο άρθρο Δήμαρχος Στυλίδας: Ας ξεκινήσουμε αυτή τη χρονιά με όραμα και αισιοδοξία!